Обавештење о обележавању школске славе 27.01.2021.

ОБАВЕШТЕЊЕ
ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ШКОЛСКЕ СЛАВЕ 27.01.2021.

 
Због ванредних околности услед пандемије Корона вируса ове године Свети Сава се у школи прославља по специфичном плану, уз поштовање прописаних мера у циљу спречавања ширења инфекције.
Приредба посвећена Светом Сави припрема се и објављује на сајту школе као скуп појединачних активности ученика свих одељења Сви ученици са својим родитељима могу да приступе сајту и одгледају приредбу.
Такође, за ову прилику припрема се и електронско издање обједињеног програма свих школа са територије општине Смедеревска Паланка које ће бити емитовано на локалним медијима , а биће доступно и свим школама за приказивање у учионици .
Распоред активности за среду 27.01.2021.
  • Ученици млађих разреда са својим одељењским старешинама долазе у школу у 9.00 сати и имају један час посвећен Светом Сави ( приказ приредбе или неког пригодног филма или ...по плану учитеља)
    Након завршетка часа учитељи и ученици млађих разреда напуштају школу због избегавања стварања гужве.
  • У 10.00 сати у матичној школи у Церовцу обавља се молитва и сечење славског колача.
    Обреду присуствују одељењске старешине старијих разреда, по један представник родитеља седмог и шестог разреда и евентуално по један ученик из ова два разреда.
Овом приликом унапред честитам свим колегама и ученицима школску славу, свима желим добро здравље и сваки успех и да се што пре вратимо редовним активностима како у школи тако и у свакодневном животу.

Директор школе
Милош Маринковић

Коментари

Популарни постови са овог блога

Семинар "Мотивација и психолошки принципи учења"

Коришћење сервиса Гугла на домену образовне институције

Национална платформа „Чувам те“ (cuvamte.gov.rs)