2015-06-26: Пријем за ученике генерације код Председника Општине

Ученици генерације из основних и средњих школа, данас су примљени од стране председника општине. После разговора са председником, где су ђаци говорили о својим успесима и предлозима, награђени су новчаном наградом у износу од 40.000 динара.
Радослав Милојичић Кена се захвалио ученицима на постигнутим резултатима и истакао да ће се општина увек трудити да помогне младим и вредним људима, јер су они ти који ће за неколико година својим знањем, радом и трудом унапредити живот у општини.
Поздрављајући ученике, у присуству њихових наставника и директора школа, Милојичић је истакао: "Ја бих вас замолио, због целокупног друштва, наше општине и државе у целости, да када завршите школовање, бер неко од вас почне да се бави политиком. Нажалост, живимо у веома тешким временима. Ваши професори имају мизерне плате за сав труд који су уложили. Ја се трудим да вам, бар на неки начин, захвалим на вашим резултатима. Образовање је најважније. Свако од вас ће добити по четрдесет хиљада динара. 2012. године било је по педесет хиљада динара за сваког ученика, 2013. двадесет, прошле године  тридесет хиљада и ове године по четрдесет хиљада динара. Располажемо заиста оскудним средствима. Држава нам је узела 80 милиона динара, смањењем износа од пореза на зараде. По четрдесет хиљада динара за свакога од вас, за општину није много, а вама ће значити, бар као знак да неко мисли на вас и да вам је захвалан на оствареним резултатима. Ја вам стојим на располагању и спеман сам за сваку сарадњу. Док сам ја председник општине за вас и све оне који остварују најбоље резултате у било којој области,  увек ће имати новца“, рекао је између осталог председник Милојичић обраћајући се ђацима генерације. 
Ученик генерације из ОШ "Милија Ракић" је Марија Васић. 
Марија Васић
ученик генерације школске 2014/2015.


Коментари

Популарни постови са овог блога

Семинар "Мотивација и психолошки принципи учења"

Коришћење сервиса Гугла на домену образовне институције

ИЗ УГЛА ПСИХОЛОГА - Припрема детета за полазак у школу