Награђен је рад учитељице Мериме Ђорђевић на конкурсу ,,Инклузија у савременом образовању" издавачке куће БИГЗ а две припреме часова за углед наставнице српског језика Марије Ристивојевић објављене су у Зборнику радова, као пример добре праксе

На недавно одржаном конкурсу „Инклузија у савременом образовању” издавачке куће БИГЗ, учитељица Мерима Ђорђевић из ОШ „Милија Ракић” из Церовца, освојила је другу награду.
Свечана додела награда организована је на Међународном сајму књига у Београду на штанду издавачке куће БИГЗ. Поред дипломе, добијена су наставна средства за рад, као и одређена литература „Инклузија”.
Издавачка кућа „Едука” организовала је конкурс „Час за углед 8” за најбоље иновативне припреме угледних часова. Две припреме часова за углед наставнице српског језика Марије Ристивојевић из ОШ „Милија Ракић” издвојиле су се својим квалитетом и креативношћу и обе припреме објављене су у Зборнику радова, као пример добре праксе.
Промоција овог Зборника одржана је на Међународном сајму књига у Београду, где је присутним колегама и организаторима, наставница Марија Ристивојевић представила своје радове.
Овом приликом честитамо Мерими Ђорђевић и Марији Ристивојевић и желимо пуно успеха у даљем раду.


 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Семинар "Мотивација и психолошки принципи учења"

Коришћење сервиса Гугла на домену образовне институције

Национална платформа „Чувам те“ (cuvamte.gov.rs)